Soalition of Nations (SON)
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Soalition of Nations (SON)

Forum makrosaveza SON u UNI2, www.ogame.ba; Pri tome je ovaj forum jos GFX i Download zone

Početna stranicaPortailPretraľnikLatest imagesRegistracijaLogin

Rasprave o uniju

Go down 
Autor/icaPoruka
Shinzon
Admin
Admin
Shinzon

Male
Broj postova : 484
Registration date : 06.12.2007

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimepet sij 11, 2008 9:45 pm

Pa evo da cujem vase prijedloge kako spasiti ovaj uni.
Da cujemo sve savjete i prijedloge.
[Vrh] Go down
https://soalitionofnations.own0.com
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimesub sij 12, 2008 12:56 pm

Nikako, shto manje konkurencije to je bolje, ali malo dosadnije!!!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 12:38 pm

po meni su šanse da se ovaj uni spasi mizerne pogotovo zbog ovih koji misle da je manje konkurencije bolje ali manje konkurencije=manje ljudi=manje para GF-u=zatvaranje unija
i zato ako nekome treba resa ili savjeta a da je slabiji od 4k bodova neka se javi meni na pp
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 12:58 pm

lol! shto che se zatvorit unija, kad vech niko neuplachuje za Crnu materiju, svi dobijaju na Expedicije!!!
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 2:26 pm

planira se da se .ba domena zatvori to se planiralo još prošle godine no Rondalf je izborio još igranja ne znam oće li nas uspjeti spasiti ove godine
[Vrh] Go down
Shinzon
Admin
Admin
Shinzon

Male

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 3:07 pm

mislim da ce ostat ovaj server inace se nebi otvorio novi uni
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 3:09 pm

haha
pols poznaje Rondalfa
Moš' mi nabavit autogram?
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 5:33 pm

Worm je napisao/la:
haha
pols poznaje Rondalfa
Moš' mi nabavit autogram?

:lol: tko kaže da ga poznajem nego sam čuo te priče od više ljudi sa foruma od kojih su neki MladiODmetnici i GOvna

EDIT:
a za autogram cu vidjeti
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 5:44 pm

haha
Pa to ti i kažem. Tračevi...
Sam Rondalf je to osobno demantirao na forumu, tak da...

I dosta o tome, ajmo ontopic...

Mislim da je projekt P.P u redu, i iako je dosta ljudi tamo njubova koji se samo skrivaju od napadanja, izadje par ljudi koji nastave igrat kak se spada. Makar to bio samo jedan igrač od njih 100 koji su prošli kroz P.P, isplatilo se...
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 5:49 pm

Ej pols, A shta fali da bude .ba domena, pa nismo u ratu zaboga.....cccc....
[Vrh] Go down
Shinzon
Admin
Admin
Shinzon

Male

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 8:35 pm

uhh nije rekao da ima nesta protiv vec da zbog manjka igraca da ce zatvoriti server.
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 8:37 pm

Admin je napisao/la:
uhh nije rekao da ima nesta protiv vec da zbog manjka igraca da ce zatvoriti server.

i samim time manjka para
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 8:42 pm

Ma dok je igracha bit che i para...
[Vrh] Go down
Shinzon
Admin
Admin
Shinzon

Male

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimened sij 13, 2008 8:45 pm

problem je sto nema igraca
[Vrh] Go down
Gost
Gost

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitimepon vel 04, 2008 9:04 pm

Admin je napisao/la:
problem je sto nema igraca
odnosno sve ih je manje
[Vrh] Go down
Sponsored content

Rasprave o uniju Empty
PostajNaslov: Re: Rasprave o uniju   Rasprave o uniju Icon_minitime

[Vrh] Go down

Rasprave o uniju
[Vrh] 
Stranica 1 / 1.
 Similar topics